Bedre kontroll med smarte varslinger

Adminkit
september, 2022

Vi i Adminkit vet at det er mye du skal huske på som leder. Både det du er pliktig til, men også alle de små tingene som gir god flyt og trivsel i arbeidshverdagen.

Det kan bli mange gule lapper, og det er fort gjort at noe glipper! Vi gjør det litt enklere for deg å beholde oversikten med smarte varslinger i Adminkit.

Med disse notifikasjonene får du god oversikt, beholder kontrollen og kan bruke tiden din på andre ting.

Varsler når det passer deg

Du kan selv lage regler for når og hvordan du ønsker å bli varslet. Noen ønsker påminnelser god tid i forveien, andre rett før. Det styrer du enkelt selv:

Du kan selv styre

Fremstå som en bedre leder

Det er alltid en god idé å gjøre stas på gode kollegaer og ansatte, men det krever at du husker dem, og husker alle. Det er litt leit å være den som ikke ble husket… Varslingene i Adminkit hjelper deg til å bli en bedre og mer oppmerksom sjef.

Med Adminkit på laget blir det litt enklere å skinne som leder.  

«Det hjelper meg som leder til å bli enda mer omsorgsfull. Nå som jeg har kontroll kan jeg bidra mer på dette området også!» Dette forteller CEO i Nuiteq. Her kan du lese mer om hvordan han bruker varslingene.

Få signatur på kontraktene

Dersom en ansatt glemmer å signere arbeidskontrakten blir det sendt ut en påminnelse til den ansatte, du skal ikke trenge å huske dette:

Påminnelse om å legge inn ferieønsker

Når skal de ansatte ha ferie? Det er krevende å sette opp feriekabalen. Send en påminnelse til de ansatte om å sette opp sine feireønsker. Da kan du styre ferieplanene i ro og mak:

Slik kommer du i gang med Adminkit